Meekramen

Bij Meekramen bent u in principe verzekerd van één kraamverzorgende gedurende de gehele kraamtijd, dus ook bij eventuele verlenging! U weet in principe van te voren wie er bij u in huis komt om voor u en uw eventuele huisgenoten te zorgen. Mocht ik zelf onverhoopt niet kunnen komen dan zorg ik voor passende vervanging.

“Een onvergetelijke en ontspannen kraamtijd voor u uw gezin”

Tijdens de intake bespreken we uw wensen met betrekking tot de bevalling en kraamtijd. U ziet daarmee onbezorgd  de aankomende periode tegemoet.
Een ander groot voordeel is dat u altijd het aantal uren krijgt waar u recht op heeft, dus ook in de vakantieperiode en bij een eventuele verlengde zorg.
De vastgestelde uren worden in onderling overleg en flexibel ingedeeld. Dit gaat volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).

Meekramen werkt in een straal van ca. 30 km rondom Apeldoorn.

Zorg op maat

Ieder gezin is uniek. Daarom levert Meekramen zorg op maat en is er in gezamenlijk overleg veel mogelijk om er een geslaagde kraamtijd van te maken. De kraamtijd is niet alleen bedoeld om te herstellen en aan te sterken na de bevalling, maar ook om te leren hoe jullie kindje het beste verzorgd kan worden. We helpen jullie graag, zodat er alle tijd, rust en ruimte is om jullie kindje te leren kennen en samen als gezin te wennen aan de nieuwe situatie. We leren u om te kijken naar de signalen die jullie kindje geeft. Op deze manier spelen jullie goed in op zijn of haar behoefte. Een baby is competent genoeg om aan te geven wat het wil. Ook zal er voldoende aandacht voor eventuele andere kinderen in het gezin zijn, want zij moeten ook goed begeleid worden bij de verwelkoming van het nieuwe broertje of zusje.

“De kraamperiode hoort een onvergetelijke, leerzame en ontspannen herinnering te zijn, waar alle gezinsleden met veel plezier en warmte aan terugdenken.”

Wij zijn tevens geregistreerd bij het kenniscentrum voor kraamzorg (KCKZ).