Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

We hebben een super kraamweek gehad met jou!! Je hebt ons super begeleid en gesteund.

Lees verder

Met je deskundigheid in combinatie met menselijke betrokkenheid maakte je van de kraamweek een echt feestje, waardoor het voor ons een erg ontspannende tijd was.

Lees verder

Helaas liep het anders dan gepland, maar we waren heel blij met je flexibele hulp na onze thuiskomst. Zo hebben we meteen heerlijk kunnen genieten van ons gezinnetje!

Lees verder

Dankzij jou hebben we de eerste week met elkaar kunnen genieten en de nodige rust gehad.

Lees verder

Je weet erg veel en daar hebben we veel baat bij gehad. Ook de borstvoeding loopt erg goed mede dankzij jouw kennis en hulp!

Lees verder

Al je goede zorgen en adviezen hebben ervoor gezorgd dat wij zorgeloos konden genieten

Lees verder

We vonden het geweldig dat je voor de tweede keer bij ons was

Lees verder

Wat was het fijn dat je hier was! We vonden het fijn dat je met ons meedacht en luisterde naar ons. Je kennis van baby's is enorm en het paste zo bij ons.

Lees verder

Onze kraamweek was een feestje door de goede zorgen van jou. Jouw kennis en expertise is super fijn en wordt op een hele fijne manier gedeeld. Fijn dat je verder denkt dan de protocollen. Iets wat ook echt bij ons past!

Lees verder

Het was fijn dat je zoveel wist, daardoor hebben we nog veel nieuwe dingen kunnen leren en konden we alles aan je vragen. De baby mocht onbeperkt bij ons en aan de borst zijn, waardoor hij ook een heel fijne eerste week heeft gehad.

Lees verder

Je bent een topper! Ook bedankt dat we nog steeds met onze vragen bij je terecht kunnen.

Lees verder

Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd en alle tips en informatie. We zijn heerlijk verwend en hebben vertrouwen in de tijd die komen gaat :)

Lees verder

Dank voor alle lieve zorgen tijdens en na de geboorte van onze Annemijn! We hebben van je genoten, dank!

Lees verder

Wat heb je ons super fijne kraamdagen bezorgd! Het was zo fijn dat je ons zoveel tips en uitleg hebt gegeven, en dat je met zoveel liefde voor Bram ons hebt gezorgd.

Lees verder

Bedankt, voor al je goede zorg en al je steun en kracht.

Lees verder

Wat was het een fijne tijd met jou hier! Enorm bedankt!

Lees verder

Wil je een kraamverzorgende die zeer betrokken is, die vragen durft te stellen aan de protocollen, die durft te vertrouwen op eigen intuïtie en op die van de moeder? Dan zit je Birgitte goed.

Lees verder

Ze heeft een hele prettige houding en veel kennis

Lees verder

Bedankt voor je liefdevolle verzorging

Lees verder

Wat hebben mijn meiden en ik geboft met jou! Er is zo goed voor ons gezorgd.

Lees verder

Haar persoonlijke aanpak zorgt voor een intieme kraamweek.

Lees verder

We hebben veel van je geleerd en het heel gezellig gehad. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke verassingen we zullen je niet vergeten.

Lees verder

Wat moesten we zonder jou? Jij hebt ons zo'n fijne kraamweek gegeven. Met al onze vragen/onzekerheden konden we bij jou terecht en hebben we veel van je geleerd.

Lees verder

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad! Hartelijk dank voor jou liefdevolle verzorging, verrassingsbroodjes, dikke duimen en natuurlijk de 'wasstraat'. Je hebt ons heerlijk in de watten gelegd.

Lees verder

Top week gehad met onze lieve kraamhulp. Veel extra's die erg gewaardeerd worden. Volgende keer zeker weer welkom. Bedankt voor alles!

Lees verder

Aangezien Birgitte veel kennis en ervaring heeft met onrust en huilen bij baby's leek het ons een juiste keus om voor "Meekramen" te kiezen.

Lees verder

Bedankt voor al je adviezen, tips, luisterend oor, heerlijke ontbijt en lunches, je persoonlijke notities etc.etc. Het was fijn om jou er weer bij te hebben!

Lees verder

Gelukkig was onze kraamverzorgster er altijd voor ons. Ze stond ons bij met tips en een flinke dosis geduld en nog meer liefde. Bedankt hiervoor!

Lees verder

Ontzettend bedankt Birgitte voor een fijne kraamweek.

Lees verder

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we uitgerekend jou, de beste kraamhulp van heel Nederland, een week lang mochten ontvangen om ons te helpen.

Lees verder

Bedankt voor je lieve en goede zorgen we hebben genoten deze week! Het was vooral ook erg gezellig. Wij zullen je niet vergeten.

Lees verder

Met kennis van zaken, liefde en mensenkennis kwam je ons helpen. Het ging je allemaal super makkelijk af. Je paste helemaal in ons gezin. Daarom zouden we ook geen moment twijfelen om je bij ons volgende kindje weer te vragen om te komen.

Lees verder

Wij hebben echt super veel aan jou gehad, zowel in de periode dat ik thuis kwam uit het ziekenhuis en ook nu Milou thuis is.

Lees verder

Ik kan terug kijken op een geweldige kraamperiode! Erg deskundig met name in de borstvoeding, zonder Birgitte was het niet gelukt. Ook de uitleg over het dragen van de baby vond ik erg interessant.

Lees verder

Bedankt voor een geweldige kraamweek! We hebben er enorm van genoten!

Lees verder

We hebben je na de eerste kraamweek bij Olivia, daarna nog 3 keer gevraagd om bij ons te komen kramen. Dat zegt al heel veel over je dienstverlening, super!!!

Lees verder

Bedankt voor de leuke week, ik vond het erg gezellig!

Lees verder

Bedankt voor je lieve goede zorgen afgelopen week. Erg fijn dat je ons op gang geholpen hebt de eerste week.

Lees verder

Heel erg bedankt voor de goede zorgen tijdens de bevalling maar ook daarna.

Lees verder

En de kraamtijd? die vergeet ik nooit meer!

Lees verder

Voornamelijk omdat je zo vriendelijk, betrouwbaar en zeer enthousiast overkomt. Dit moet je zo volhouden, nou ja volhouden, volgens mij vind je je werk ook heel erg leuk en denkt niet dat dat zal veranderen. Je doet het met zoveel liefde en plezier dat straalt er gewoon bij je af!!!!!!

Lees verder

Bedankt voor de leuke tijd bij ons thuis, we hebben veel van je geleerd!

Lees verder

Super bedankt voor je lieve en goede zorgen voor Jeroen en wat heb je ons lekker verwend. We hebben een super week gehad!

Lees verder

Wij vonden het een geweldige tijd en voor ons was het heel bijzonder dat Jesper je eerste thuisbevalling was. Nog bedankt voor de prachtige foto's!

Lees verder

Super bedankt voor de geweldige kraamweek die we hebben gehad na de geboorte van Isaac. Heel anders dan in China maar we hebben genoten.

Lees verder

Bedankt voor de fijne kraamtijd. Dankzij jou heb ik alle rust gekregen die ik nodig had.

Lees verder

Je hebt je werk uitstekend gedaan. Jochem heeft ook echt genoten en is heel tevreden. Wij willen je dan ook heel erg bedanken voor de heerlijke kraamtijd. Ik ben echt op de roze wolk gebleven en we hebben genoten van je aanwezigheid. Je bent echt ons zonnetje in ons huis!!!!!

Lees verder

Wat zijn we blij en dankbaar dat je, toen het thuis niet lukte, met ons mee gegaan bent naar het ziekenhuis en wat vonden we het bijzonder dat jij na al die uren wachten getuige was van Lars zijn geboorte via de keizersnede.

Lees verder

Bedankt voor je doortastende optreden mbt Merle, gelukkig bleek er uit eindelijk niets ernstigs aan de hand te zijn geweest en mocht ze na een nachtje gelukkig weer naar huis, maar je weet maar nooit!

Lees verder

Bedankt voor de lieve en fijne kraamtijd die je ons hebt bezorgd. Dankzij jou kon ik doen en laten zoals ik het zelf graag wilde in de kraamweek.

Lees verder

Wij kijken terug op een hele fijne, gezellige en ontspannen kraamtijd. Door jou doortastend handelen heeft Maaike uiteindelijk maar 1 nachtje in het ziekenhuis gelegen en mocht ze daarna weer met ons mee naar huis omdat we thuis zulke goede zorg hadden.

Lees verder

Want dankzij jou is er erg veel geregeld en hebben wij toch een kraamweek gehad om niet te vergeten. Je hebt ons heerlijk verwend en vertroeteld maar ook veel rust gecreëerd en dat was precies wat we nodig hadden.

Lees verder

Je kwam, zag en overwon. Wat was Albert blij toen jij voor de deur stond!!!

Lees verder

Bedankt voor je super steun tijdens de bevalling en niet te vergeten de super mooie foto's die van Noud zijn geboorte ondertussen ook nog gemaakt hebt!

Lees verder

Bedankt voor de supergave kraamweek! Dankzij jou is het voor ons allemaal een supergave week geworden.

Lees verder

En zo zie je dat een kraamtijd niet altijd een grote roze wolk is (wat ik wel verwacht had want iedereen heeft het erover) maar dankzij jou en Marcus zijn er toch heel wat beren van het pad geschoten, en hebben jullie toch geprobeerd om er toch een fijne en feestelijke week van te maken.

Lees verder

Super bedankt voor de fijne kraamtijd, ik had het me niet beter kunnen wensen en mocht het ooit nog een keertje zover komen dan ben jij de 'eerste' die ik ga bellen!!!!

Lees verder

Bedankt voor al je lieve zorgen en je luisterend oor tijdens de kraamtijd!!!!! Het was geen makkelijke en niet altijd even leuke tijd maar ondanks alles heb jij je best gedaan om er voor mij een feestje van te maken.

Lees verder

We willen je bedanken voor de begeleiding bij de thuiskomst van Ruben.

Lees verder

Je bent een super kraamverzorgster we zullen je missen!!!!!!!!!

Lees verder

Wij willen je heel erg bedanken voor de goede zorgen en de fijne kraamweek die we dankzij jou hebben gehad.

Lees verder

Ontzettend bedankt voor je goede zorg en de gezelligheid!!!!!!! Je bent echt een super kraamhulp!

Lees verder

Je hebt ons veel geleerd, verwend, vertroeteld in de korte periode die er nog maar over bleef.

Lees verder

We hebben een hele leuke en fijne kraamtijd gehad dankzij jou.

Lees verder

Kortom je hebt er een superweek voor ons allemaal van gemaakt!!!!

Lees verder

Jij bent de allerliefste kraamhulp die er maar is. Je bent altijd vrolijk en je nam echt alles over in huis. Ik ben blij dat jij onze kraamhulp was en dat je zo goed voor onze baby hebt gezorgd.

Lees verder

Je hebt ons als ouders van alles geleerd en bovenal vertrouwen gegeven om Inez te verzorgen. Wij zullen jouw verzorging, die je met hart en ziel doet, niet snel vergeten.

Lees verder

Wat is de tijd snel gegaan! Nu moeten we alweer afscheid nemen van elkaar...... Wij willen jou heel erg bedanken voor alles! Ook vonden wij het heel bijzonder dat jij als doula bij de geboorte was van onze mooie zoon Joep........Wij hebben onze kraamtijd als heerlijk ervaren met nooit het gevoel dat er een vreemde rond liep.

Lees verder

We hebben een super kraamtijd gehad ondanks de wat mindere start in het ziekenhuis. Lieve Birgitte Nogmaals bedankt we kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar je bent echt TOP!

Lees verder

Lieve meid voor ons gevoel kunnen we je nooit voldoende bedanken voor alles wat je voor ons betekend hebt in die zo belangrijke 1e week. Briseis heeft in elk geval de beste start gehad die ze zich maar kan wensen. BEDANKT JE BENT TOP zoals jij met hart en ziel je werk doet is geweldig.

Lees verder

Bedankt voor je goede zorgen, Het was erg gezellig. Ook bedankt voor je lieve zorgen en aandacht voor Nigel, hij is echt gek met je hoor!

Lees verder

Ook bedankt voor alle goede zorgen voor Pascalle en Bobby. Marijke oma van Bobby

Lees verder

Bedankt voor alle goede en lieve zorgen in de afgelopen week. Het was een zeer bewogen week maar dankzij jou is het toch een echte kraamweek geworden.

Lees verder

Bedankt voor de goede verzorging ontbijt op bed :), lekkere fruithapjes :) en niet te te vergeten de lieve verhaaltjes in het zorgplan en handige tips tijdens de kraamweek.

Lees verder

Toen we je leerde kennen had ik me net aangemeld bij een ander kraambureau, maar gelukkig konden we dit nog omzetten in zorg van jou. Hier hebben we geen spijt van gehad!!!!! Wij hebben een fantastische kraamweek gehad.

Lees verder

Het was nog even spannend of je er wel bij kon zijn omdat je net een paar dagen op vakantie was. Maar je bent rechtstreeks van de luchthaven naar het ziekenhuis gekomen en je was er voor ons TOP! Dankzij jouw voortvarende optreden hoefden we niet langer 'af te zien' en werd er uiteindelijk toch besloten tot een keizersnede.

Lees verder

Wat waren we blij toen jij de kamer binnenstapte midden in de nacht om te assisteren bij de geboorte van Dylan. Dit was voor ons heel bijzonder omdat jij ook bij de geboorte van Jesper aanwezig was geweest. De bevalling was weer heel mooi en gelukkig zonder complicaties. Wederom heb je prachtige foto's gemaakt!

Lees verder

Ook dank voor je lieve omgang met Emma, die in een keer de grote zus was geworden en dat was niet altijd even makkelijk voor haar, maar gelukkig pakte jij dat geweldig op en heeft zij ook een hele fijne week gehad.

Lees verder

We hebben genoten en een hele fijne en ontspannen kraamweek gehad.

Lees verder

Dank voor je hulp bij het ons op weg helpen!

Lees verder

Wij willen je bedanken dat je weer zo goed voor ons gezorgd hebt. We hebben allemaal een super kraamtijd gehad! We zullen je missen.

Lees verder

Heel erg bedankt voor de ontspannen en gezellige kraamtijd!

Lees verder

Ik wil je bedanken voor de lieve en goede zorgen voor mijn nichtje, achternichtjes en Hans.

Lees verder

Bedankt voor de gezellige en ontspannen kraamweek

Lees verder

Bedankt voor de goede zorgen voor Kris, Daniël en Ridder. Oma Rietje

Lees verder

Ik heb na deze week ook echt het gevoel dat ik heel goed voor mijn kleine kabouter kan zorgen en daar voel ik me natuurlijk helemaal happy bij.

Lees verder

We waarderen het zo en vonden het erg bijzonder dat je er altijd voor ons was, en vooral dat je mij er zo doorheen hebt 'gesleept' de laatste periode van de zwangerschap. Ook dat je bij de bevalling van Lotte was vonden we erg speciaal! Het is fijn om iemand te hebben die je steunt.

Lees verder