Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seoregm95/domains/meekramen.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Babycoach voor borstvoeding, babydragen, Dunstan babytaal en massage

Babycoach

Babycoach

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

Flexibel

U krijgt altijd de uren waar u recht op heeft.

Bevlogen

Meekramen is mijn passie

06 - 51 40 57 36

Bel gerust voor vragen!

Babycoach

Baby’s zijn en blijven een wonder. Hoe klein een baby ook is, in hem of haar is alles aanwezig om tot volledige bloei te komen. Om zich goed te kunnen ontwikkelen, is een goede balans tussen lichaam, hoofd, hart en ziel nodig. Als ouders wil je niets liever dan een baby die zich goed ontwikkelt en lekker in zijn vel zit. Je draagt hieraan bij door hem geborgenheid, liefde en stabiliteit te geven. Een positieve en veilige relatie tussen ouder en kind ondersteunt een gunstige ontwikkeling.

Meer dan alleen kraamzorg!

 

babycoach
babycoach

Soms heb je als ouder een beetje hulp nodig

De komst van een baby is een grote verandering in je leven, zeker als het je eerste is. Dat kan ervoor zorgen dat je onzeker bent of je het allemaal wel goed doet. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Ik help je graag! Als babycoach kan ik je helpen met vragen over slapen, voeding, ontwikkeling en onrust.

Wil jij de ondersteuning inschakelen van een down to earth babycoach in regio Apeldoorn?

Neem dan contact op met doula kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

Meekramen

Birgitte Dirks
Laan van Zuidbroek 56
7324 BJ Apeldoorn

KvK nummer: 08185211
KCKZ nummer: 200-255

Telefoon

06 - 51 40 57 36
055 - 30 14 75 8

E-mailadres

info@meekramen.nl 

24/7 bereikbaar