Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seoregm95/domains/meekramen.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Draagconsulent - Meekramen

Draagconsulent

Draagconsulent

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

Flexibel

U krijgt altijd de uren waar u recht op heeft.

Bevlogen

Meekramen is mijn passie

06 - 51 40 57 36

Bel gerust voor vragen!

Je baby dragen

Er is voor een baby geen veiligere en fijne plek dan dichtbij zijn ouders. Het is tenslotte een heel verschil: de grote buitenwereld in vergelijking met de geborgenheid van de baarmoeder. Die geborgenheid kun je vasthouden door je baby te dragen. Het is niet alleen fijn voor jou en je kind, maar het bevordert ook de hechting tussen jullie. Je kindje hoort je stem, je hartslag en ruikt je vertrouwde geur. Dragen in een drager of draagdoek werkt ook verlichtend als je kindje last heeft van krampjes of reflux.

Meer dan alleen kraamzorg!

 

babycoach
babycoach

Hoe weet ik welke manier van dragen bij mij past?

Er is veel te koop op het gebied van dragen. Als je je baby wilt gaan dragen, is het goed om eerst te kijken welke babydrager of draagdoek bij je past. Ik kan je hierbij helpen. Wil je een draagdoek uitproberen of heb je vragen over dragen? Maak dan een afspraak voor een draagconsult.

Zoek je een draagconsulent met uitgebreide kennis van newborns?

Neem dan contact op met doula kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

Meekramen

Birgitte Dirks
Laan van Zuidbroek 56
7324 BJ Apeldoorn

KvK nummer: 08185211
KCKZ nummer: 200-255

Telefoon

06 - 51 40 57 36
055 - 30 14 75 8

E-mailadres

info@meekramen.nl 

24/7 bereikbaar