Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seoregm95/domains/meekramen.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Een onvergetelijke en ontspannen kraamtijd voor jouw gezin?

Kraamverzorgende

Kraamverzorgende

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

Flexibel

U krijgt altijd de uren waar u recht op heeft.

Bevlogen

Meekramen is mijn passie

06 - 51 40 57 36

Bel gerust voor vragen!

Eén kraamverzorgende tijdens je kraamtijd

Bij kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn, ben je verzekerd van één kraamverzorgende gedurende de hele kraamtijd, ook bij verlenging. Wel zo prettig! Niets zo onrustig als niet weten wie er komt, opeens iemand anders in huis krijgen of wisselende kraamverzorgenden. Voor deze belangrijke periode weet je wie je krijgt. Mocht ik onverhoopt zelf niet kunnen, dan zorg ik altijd voor passende vervanging vanuit mijn netwerk. Van tevoren kom ik altijd langs voor een intake, waarin we jouw wensen omtrent de bevalling en kraamtijd bespreken. Een ander groot voordeel is dat je altijd het aantal uren krijgt waar je recht op hebt, ook in de vakantieperiode en bij eventuele verlenging. Deze vastgestelde uren delen we flexibel samen in volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).

Meer dan alleen kraamzorg!

 

kraamverzorgende
kraamverzorgende

Kraamzorg op maat

Omdat elk gezin uniek is levert kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn, altijd kraamzorg op maat. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en beleef je een geslaagde kraamtijd. Er is veel mogelijk! De kraamtijd is er om te herstellen en aan te sterken na de bevalling, maar ook om te leren hoe je je kindje het beste kan verzorgen. Tijd, rust en ruimte om je kindje te leren kennen en samen als gezin te wennen aan de nieuwe situatie. Je leert om signalen van jullie kindje te herkennen, om zo goed in te kunnen spelen op de behoeften. Ook aan andere kinderen in het gezin besteden wij aandacht, een broertje of zusje erbij is immers best wennen. Kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn, wil jou een onvergetelijke, leerzame en ontspannen kraamperiode bezorgen, waar heel het gezin met warme gevoelens aan terugdenkt!

Ieder gezin is uniek

 

Een onvergetelijke en ontspannen kraamtijd voor het hele gezin?

Neem dan contact op met doula kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

Meekramen

Birgitte Dirks
Laan van Zuidbroek 56
7324 BJ Apeldoorn

KvK nummer: 08185211
KCKZ nummer: 200-255

Telefoon

06 - 51 40 57 36
055 - 30 14 75 8

E-mailadres

info@meekramen.nl 

24/7 bereikbaar