Doula kraamverzorgende
Birgitte Dirks

Baby’s vond ik altijd al fascinerend. Zo klein en al in staat om ons te vertellen wat ze willen! In 2006 heb ik uiteindelijk mijn passie gevolgd en me laten omscholen tot kraamverzorgende vanuit de zorg. Als doula kraamverzorgende ben ik werkzaam in heel regio Apeldoorn, denk aan Vaassen, Ugchelen, Epe, Twello, Beekbergen, Terwolde, Teuge, Broekland, Klarenbeek en Uddel. Ik doe mijn werk met veel liefde, passie, plezier en toewijding. Elk gezin is voor mij uniek. Het is voor mij een uitdaging om ieder gezin een geweldige kraamtijd te bezorgen, bij te dragen aan het herstel van de kraamvrouw en jullie je kindje te leren verzorgen op een ontspannen manier. Vertrouwen, betrokkenheid, de privacy waarborgen en wederzijds respect vind ik hierbij belangrijke waarden. Naast doula kraamverzorgende kan ik worden ingezet als babycoach, borstvoedingscoach, draagconsulent, voor babymassage en Dunstan babytaal.

Kraamzorg met kwaliteitsgarantie

Je kraamtijd is een belangrijke periode in je leven, waar je op een prettige manier op wilt terugkijken. Van een kraamverzorgende mag je dus de beste zorg verwachten en kennis die up-to-date is. Van mij kan je dat verwachten! Als kraamverzorgende sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (kckz) waar tevens mijn jaarlijkse bij- en nascholingen staan geregistreerd. Jullie mening telt! Daarom ontvang je op de derde zorgdag een telefoontje waarbij wordt geïnformeerd of alles naar wens verloopt, en na de kraamweek zal je een enquêteformulier ontvangen. Zo wordt kwaliteit meetbaar en kan ik mijn zorg blijven verbeteren.

“Elk gezin is uniek en een uitdaging om een geweldige kraamweek te bezorgen!”

– Birgitte Dirks

Kraamverzorgende met veel knowhow

Als zelfstandig werkend kraamverzorgende blijf ik mezelf continu ontwikkelen. Ouders bijstaan met raad en daad in deze bijzondere periode fase van hun leven, dat is mijn meerwaarde. Om die kwaliteit te waarborgen volgde ik de volgende cursussen en opleidingen:

✓ Doula
✓ Babycoach
✓ Borstvoedingscoach
✓ Docent babymassage
✓ Draagconsulent
✓ Dunstan babytaal trainer
✓ Liefdevolle verwachting

✓ Hechting & dragen
✓ HUG Your Baby (Help Understanding Guidance for young families)
✓ Huilen en slapen
✓ Kinder-EHBO en reanimatie voor zowel volwassenen als kinderen
✓ Partusassisentie (hulp bij de bevalling)
✓ Onrustpreventie
✓ Kwaliteit staat voorop

Zoek je een zelfstandig werkend kraamverzorgende met uitgebreide knowhow?

Neem dan contact op met doula kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.