Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seoregm95/domains/meekramen.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Personal shopper baby - Meekramen

Personal shopper baby

Personal shopper baby

Uitgebreide kennis

Ik maak het verschil

Flexibel

U krijgt altijd de uren waar u recht op heeft.

Bevlogen

Meekramen is mijn passie

06 - 51 40 57 36

Bel gerust voor vragen!

babycoach

Personal shopper baby

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Eindeloze websites met tips, tijdschriften die het weten en niet te vergeten: de goedbedoelde adviezen van familie en vrienden. Ik kan jou vertellen wat je echt nodig hebt, gebaseerd op wat een baby in de basis gebruikt en jouw persoonlijke wensen en budget. Als personal shopper verdien ik mijzelf op die manier terug. Personal shopping betekent niet dat ik gesponsord door merken jou de duurste spullen adviseer, maar een babyuitzet op maat. Van de beste kinderwagen tot Marktplaats afsnuffelen naar koopjes. Als personal shopper geef ik je alvast een gouden tip voor de babyuitzet: vraag een cadeaubon!

Babyuitzet op maat

Zoek je een zelfstandig werkend kraamverzorgende met uitgebreide knowhow?

Neem dan contact op met doula kraamzorg Meekramen uit Apeldoorn en ervaar de meerwaarde! Ons werkgebied bestaat onder meer uit Apeldoorn, Vaassen, Ugchelen, Epe en Twello.

Meekramen

Birgitte Dirks
Laan van Zuidbroek 56
7324 BJ Apeldoorn

KvK nummer: 08185211
KCKZ nummer: 200-255

Telefoon

06 - 51 40 57 36
055 - 30 14 75 8

E-mailadres

info@meekramen.nl 

24/7 bereikbaar