Lieve Birgitte,

Bedankt dat jij onze doula wilde zijn tijdens de zwangerschap en bij de geboorte van Demi, ook fijn was dat je het bevallingsplan hebt gemaakt.
Het was nog even spannend of je er wel bij kon zijn omdat je net een paar dagen op vakantie was.
Maar je bent rechtstreeks van de luchthaven naar het ziekenhuis gekomen en je was er voor ons TOP!
Dankzij jouw voortvarende optreden hoefden we niet langer ‘af te zien’ en werd er uiteindelijk toch besloten tot een keizersnede.
Jij zorgde ervoor dat Demi na haar geboorte lekker bloot bij papa op de borst kwam te liggen en dat ze niet eerder aangekleed en gewassen werd tot ik weer terug was van de ok en verkoeverkamer, zodat ik zo min mogelijk hoefde te missen.
Ook zijn we je dankbaar dat je de allereerste momenten vast gelegd hebt op video en foto. Ook de eerste keer aan de borst was een heel fijn moment, je had echt alle rust en tijd en hielp je me goed en bleef je erbij om te kijken wat Demi deed. In het ziekenhuis lieten ze me maar zelf aanrommelen zodat ik al gelijk mijn tepels stuk had. Gelukkig had je een super advies en dat was kolven en dan zou die borstvoeding thuis wel komen en zo hebben we het uiteindelijk ook gedaan en dat was een super keuze!
Thuis gekomen heb je ons heerlijk in de watten gelegd en heerlijk verwend en super geholpen met de borstvoeding en dat ging uiteindelijk helemaal goed weliswaar even met hulp van de lactatiekundige maar toch, ook dit had je weer goed ingeschat!.
Kortom ik denk niet dat we het beter hadden kunnen treffen deze week.

Super bedankt