Birgitte,

Je hebt veel goeds betekent voor, tijdens en na mijn bevalling. Je was echt een soort steun en toeverlaat voor mij als alleenstaande moeder. Tijdens de zwangerschap kon ik altijd bij je terecht en het heeft me rust gegeven dat ik jouw luisterend oor, advies en feedback achter de hand had. De bevalling liep anders dan graag gewild, maar de rust en ervaring die je uitstraalde, gaven me vertrouwen.

Heel erg fijn dat je meeging naar het ziekenhuis en je over mijn pasgeboren zoon en zijn vader ontfermde. Je schakelde naadloos over van doula naar kraamverzorgende. Dat vond ik erg prettig want daardoor konden we af en toe nog eens mijn bevalling bespreken en kon ik de ervaringen beter verwerken.

Als kraamverzorgende had je de touwtjes strak in handen, trof je een voor mij goede balans tussen gevraagd en ongevraagd advies, was je prettig in de omgang en was mijn oudere dochtertje in uitstekende handen bij je. Daardoor kon ik me helemaal aan jouw goede zorg overgeven en optimaal van jouw kennis en ervaring profiteren. Bedankt voor een hele mooie kraamweek. Je hebt me goed op weg geholpen.

Marlon